Връчиха наградата на Стоян Радулов и неговия екип за филма „България – наследство от траките“

Документалният филм „България – наследство от траките“ на Стоян Радулов и Телевизия „Туризъм“ е големият победител в категорията за туристическа журналистика в България за 2016 г. в област телевизия. Наградата бе връчена от председателя на Националния статистически институт Сергей Цветарски. На сцената в Централния военен клуб в София на 19 декември 2016 г. се качиха авторите на филма – сценаристът и режисьор Стоян Радулов и продуцентът Георги Крумов. Символичен домакин бе Министерството на туризма – инициатор на конкурса, и министърът в оставка Николина Ангелкова.

Стоян Радулов специално благодари на всички, които са подкрепили филма му при гласуването, особено на жителите на родния му гград Панагюрище. „Вашата подкрепа ни донесе първото място. Благодаря ви лично от сърце и от името на екипа на филма!“.

08

Прекрасното музикално оформление на лентата е дело на доайена сред музикалните редактори у нас Мариана Вълканова, а звукът – на Борислав Дрянков. Красивите кадри са на главния оператор Николай Василев.

09

На церемонията стана ясно, че на интернет платформата www.tourismawards.bg по време на гласуването са регистрирани над 100 хиляди гласа за 16-те категории.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn