Възобновява се работата на звеното за регистрация, пререгистрация, спиране и бракуване на МПС в сектор „Пътна полиция” в Пазарджик

Днес от 13.00ч. ще възобнови работата си звеното за регистрация, пререгистрация, спиране и бракуване на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Вчера то беше подложено на дезинфекция и служителите, които ще обслужват гражданите не са били контактни с далите положителни проби техни колеги. За спазване на противоепидемичните мерки в секторите „Български документи за самоличност” и „Пътна полиция” е въведен пропускателен режим за гражданите, които трябва да бъдат задължително с предпазни маски, а на входовете е поставен и дезинфектант.

От полицията припомнят, че е удължен срокът до 30.11.2020г. за регистриране на монтираните в автомобилите газови уредби. С промяната в законодателството по време на извънредното положение беше удължен и срока на валидност на всички български лични документи , чиито срок на валидност изтича до 31 октомври с още 6- месеца. За това призоваваме гражданите ако нямат наложителна нужда от смяна на лични документи или други административни услуги да не се трупат на опашки пред звената БДС или Пътна полиция.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn