Въпреки наложените мерки, свързани с извънредното положение, в КАТ Пазарджик има струпване от хора

Въпреки разясненията за наложените мерки свързани с извънредното положение, които бяха направени от ОДМВР-Пазарджик в тази връзка все още се наблюдават желаещи да подменят регистрационните талони на автомобилите си, за да бъде вписано наличието на газовата уредба.

От Пресцентърът на ОДМВР-Пазарджик припомнят, че времето, за подмяна на регистрационните талони заради вписването на газовите уредби се УДЪЛЖАВА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ. Това означава, че водач, който не е извършил промяната и това обстоятелство не е отразено в регистрационния талон на автомобила няма да бъде санкциониран за това при проверка от органите на „Пътна полиция“. Гратисния период за това е удължен до края на месец май.

Няма необходимост от струпвания на граждани пред сградата за обработка на документи в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик. Това създава препоставки за нарушаване на правилата за безопасност наложени от здравните власти във връзка с мерките за ограничаване и предотвратяване на заразата с коронавирус. Служители от сектора постоянно разясняват на чакащите граждани това обстоятелство.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn