В община Панагюрище НФСБ и ВМРО ще се явяват самостоятелно на местните избори

Обединените на национално ниво в Патриотичен блок – НФСБ и ВМРО, на местно ниво ще се явяват самостоятелно на предстоящите през октомври местни избори.
НФСБ няма да издига кандидатура за кмет на общината, но ще се включи във вота за общински съветници и кметове в две от селата на общината – Оборище, в лицето на Ивайло Славейков и в Елшица, където техният кандидат ще бъде Добринка Миткова. Листата им за общински съветници ще бъде от 6 човека. Водач е Стоил Атанасов, председател на общинската структура на НФСБ. След него се нареждат Магдалена Лещарова, Боян Панчовски, Петър Терзиев, Михаил Куков и Стоян Муховски.

За участие в местните избори Коалиция „Патриоти за Панагюрище“ ще използва регистрацията на ВМРО или Съюз на патриотичните сили „Защита“. Те ще участват само във вота за общински съветници, няма да имат кандидатури за кмет на общината и кметове на кметства. Все още не е ясно колко човека ще бъдат включени в листата им от кандидати за местния парламент. Към момента са известни само две имена – на адвокат Петър Мулешков и председателя на РК „Традиция“ – Панагюрище Методи Навущанов, един от тях ще бъде водач на листата.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn