В ОУ “Св. Недельо Иванов“, с. Поибрене ученици, учители и родители съвместно твориха и спортуваха по НП “Заедно за всяко дете“

На 03.11.2022 г. в ОУ “Свещеник Недельо Иванов“, с. Поибрене се проведе общото мероприятие „Творчески, арт работилници и спортни забавления съвместно с ученици, учители и родители“ по НП “Заедно за всяко дете“ модул “Участвай и променяй, родителят, активен партньор в училищния живот“.

Целта е създаване на ефективна комуникация и на позитивни отношения между родители – учители – ученици в условията на равнопоставеност и диалог и изграждане на партньорство с родителите за постигане на по-лесна адаптация и социализация на учениците в училищната среда; за развиване на положително им отношение към ученето и редовното им посещение в училище; за превръщането на училището в място за диалог.

Постигане на споделена визия с родителите за развитие на училището чрез утвърждаването на устойчив, позитивен училищен климат, на атмосфера на доверие, уважение и грижа за другия, на чувство за общностна принадлежност и стремеж към по-добри постижения на учениците.

 

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn