В Панагюрище дадоха начало на третото издание на „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“

В Панагюрище бе дадено началото на третото издание на „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ /BASE/. Обучението се провежда от Индустриален клъстер „Средногорие“ в партньорство с „Асарел-Медет“ АД и Община Панагюрище, съвместно с Фондация „Америка за България”.

В 12-седмичен курс, в периода август – октомври 2021 година, 25 инициативни и мотивирани, настоящи и бъдещи предприемачи ще придобиват знания и умения как да стартират или да доразвият свой собствен бизнес, черпейки знания и опит от успели български предприемачи. В рамките на курса участниците съставят бизнес план на своята идея, с който участват във финално състезание за най-добър бизнес план, a победителите получават малък грант, с който да стартират идеята си.

Участниците бяха поздравени от заместник-кмета на община Панагюрище Галина Матанова, Бисерка Янева, Директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД, Виолета Недева, Програмен директор „Бизнес, предприемачество и технологии“ във Фондация „Америка за България“, и от Николай Минков, Изпълнтелен директор на Индустриален клъстер „Средногорие“.
Своя опит споделиха победителите от предишните две издания.
Модератор на обучението бе Десислава Чалъмова, директор „Бизнес развитие“ в Индустриален клъстер „Средногорие“.

Oborishte.bg

 

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn