Панагюрище ще подкрепи инициативата „Бъди човек: Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“

Инициативата „Бъди човек: Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ събира средства и продукти за нуждаещите се възрастни хора в България.
Към нея се присъедини и Панагюрище, а с кампанията на местно ниво отново се е заела Дима Попова, добре позната на панагюрци с организираните от нея кампании в помощ на нуждаещите се.
Доказахме много пъти, че няма невъзможни неща. Ще направим нашата изненада на 21.12.2015 за онези възрастни хора – пенсионери, останали сами в най-светите коледни и новогодишни празници. Ако получим подкрепа от местния бизнес, ще организираме един хубав коледен обяд за всички.”, сподели Дима и допълни, че всеки може да се включи с каквото може – пари, хранителни продукти, без каквито и да е ограничения.

Повече информация желаещите да станат част от благородното начинание могат да получат на телефон 0897019112, или на място в офиса на Дима Попова, на ул. „Георги Бенковски” 24 срещу сградата на бившата Стопанска банка, където ще бъде поставена и кутия за дарения. Попова отправи молба да бъдат предоставени адреси на самотни, болни хора и пенсионери, които да бъдат подпомогнати чрез тази кампания.
Има ден на детето, ден на жената… но няма ден на българския пенсионер в нужда. ЗАЩО? Трябва да покажем уважение и признателност. Ние сме хора и имаме сърца, трябва да се подкрепяме взаимно за по-добър живот в България”, призовават организаторите.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn