В Панагюрище ще се проведат информационни дни във връзка с енергийното обновяване

Информационните дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове” в град Панагюрище ще се проведат на 11 и 12 август 2015 г. от 17.30 до 19.30 ч. на пл. „20-ти април“ (пред ГУМ).
Министерство на регионалното развитие и благоустройството стартира за четвърти път информационни дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 -2013.
Проектът финансира изпълнение на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради в 36 града. Целта е осигуряване на по-добри условия на живот за гражданите в многофамилни жилищни сгради в градските центрове чрез повишаване на качеството на жизнената среда
Информационната кампания ще се проведе в общо 36 града в периода 03 август – 05 септември 2015. Във всеки от тях ще бъде разположен информационен кът, в рамките на който гражданите ще имат възможност да получат информационни материали по проекта и експертни консултации, както и да се запознаят с текущото изпълнение на проекта и други действащи инициативи.
Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn