В продажба са билетите за представлението „АРТ“ с участието на звездното трио Вергов-Карамазов-Бахаров

В продажба са билетите за представлението „АРТ”, в което играят трима от най-добрите български актьори в момента – Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. Както обявиха още през юли от продуцентската компания на актьорите  – „Три Беарс Ентъртеймънт“, Панагюрище влиза в програмата на голямото им есенно турне. Представлението ще се играе в голямата зала на Театър Дом-паметник на 7 октомври в 19 ч.

Припомняме, че през пролетта почитателите на театралното изкуство гледаха на панагюрска сцена актьорското трио и в касовата комедия „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши, с което представление започна лятното турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“.

„Арт“ на Ясмина Реза разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни приятели Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. Рeжисьорът Антон Угринов споделя, че „Владо, Захари и Юли са най-добрите приятели на земята. Познават се от около 15 години и са минавали през какво ли не заедно… Героите от пиесата Марк, Серж и Иван са най-добри приятели и се познават точно от 15 години“.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn