В „Уни Хоспитал“ предстоят профилактични прегледи от съдови хирурзи

От 25 февруари до 1 март, влючително, в МБАЛ „Уни Хоспитал“ ще се проведат безплатни профилактични прегледи от съдови хирурзи. Консултациите ще са от 9.00ч до 13.00ч всеки ден.

Началникът на клиниката по съдова хирургия в болницата в Панагюрище – доц. д-р Андриан Тонев, подчертава че задължително към съдов хирург трябва да се обръщат хората, които имат оплаквания от остра болка в някой от крайниците, придружена с изстиване и изтръпване на крайника.

В Клиниката по съдова хирургия на МБАЛ „Уни Хоспитал“ са внедрени всички нови технологии за лечение чрез хирургични, ендоваскуларни (безкръвни) и хибридни процедури на пациенти с артериални и венозни заболявания.Лечението е съобразено със световните стандарти.

Специалистите от Клиниката по съдова хирургия работят по всички клинични пътеки от специалността си – №20, №123, №124, №125, №126, №128 и №129.

От Клиниката по съдова хирургия последната седмица от всеки месец през 2019 година ще приемат пациенти за профилактични прегледи, за което няма да е необходимо Направление от личния им лекар.

Телефони за предварително записване на час: 0357 88 581, 0357 88 582.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn