В училищата в община Панагюрище: Обявени са 10 свободни работни места за учители и непедагогически персонал

Броени дни преди началото на учебната година в община Панагюрище са обявени 10 свободни работни места за педагогически и непедагогически персонал, съобщиха от РУО-Пазарджик.

На територията на община Панагюрище се търсят: в ОУ „Двайсти април“  в Панагюрище- социален работник по проект BG05М2ОР001-2.011 „Подкрепа за успех“ по ОП НОИР; в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище -образователен медиатор; в СУ „Нешо Бончев“ в Панагюрище – заместник-директор по административно-стопанската дейност, учител по английски език в гимназиален етап, учител по БЕЛ в ПГЕ/ГЕ, учител/ст.учител в ГЕ по информатика и ИТ; в ОУ „Свещ. Недельо Иванов“ в село Поибрене – учител по математика и Информационни технологии в прогимназиален етап 5-7 клас; в ОУ „Отец Паисий“ в село Попинци -учител по природни науки-ЧП V, VIклас, ХООС VII клас, БЗО VII клас-296 часа годишно, учител по математика V, VI клас и ИУЧ математика V, VI клас-357 часа и психолог.

Над 100 са свободните позиции в областта. Разпределени по общини те са: в община Белово – 7 свободни места, в община Батак – 1, в община Велинград – 6, в община Лесичово – 7, в община Пазарджик – 36, в община Панагюрище – 10, в община Ракитово – 6, в община Септември – 15, в община Сърница – 2.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn