В ход е поредната инициатива „Купи и дари” на „Лайънс клуб” – Панагюрище и супермаркети „Дани”

На 9 декември стартира поредната съвместна инициатива на „Лайънс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, която ще продължи до 3 януари 2018 година, съобщи президентът на клуба инж. Веселин Дундаров. В рамките на тази акция всички, които пазаруват в магазини „Дани” ще имат възможност да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание. Тези продукти ще се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и разпределени на хора в затруднено материално положение чрез социалния патронаж. Раздаването ще се осъществи на два транша преди Коледа и след Нова година (22.12.2017 и 04.01.2018).

la4

Нека в месеца на най-светлия християнски празник Рождество Христово да отворим сърцата си и да дарим радост и топлина на хората в нужда”, призовават инициаторите на благотворителната кампания.

Припомняме, че  при съвместните благотворителни инициативи на „Лайънс клуб“- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари” , организирани в навечерието на Коледа миналата година, и тази година в дните около най-големия християнски празник Възкресение Христово, хранителни пакети получиха десетки в нужда.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn