Габриела Шкодрева за новата си песен „Горя”: Тя е сбъднат сън, който ще остане да живее вътре в тази песен!

Вече е факт така очакваната песен на младата и талантлива певица от Панагюрище Габриела Шкодрева  „Горя” , кавър на песента  Crazy in Love на Бионсе Ноулс. Броени дни след излизането, клипът към песента в YouTube беше гледан над 2000 пъти. Не спират поздравленията към Габи в профила и в социалната мрежа.

 

Благодаря на всички, които ме подкрепяте.. Просто не знаете, колко много значите за мен! Благодаря и на вдъхновението ми за тази песен, то ще остане живо завинаги в мен ! Благодаря и на всички, които направиха тази моя емоция реалност! Огромно БЛАГОДАРЯ !”, така отвърна на многобройните си фенове младата певица.

Помолихме Габриела Шкодрева да  ни разкаже малко повече за новата си песен „Горя”. Ето какво сподели тя специално за читателите на Oborishte.bg .

Темата на песента, свързана ли е с лично преживяване?

Да, свързана е с лично преживяване! Даже много.. Всичко, което съм написала в текста е от дълбините на душата ми. Като цяло е посветена на разбитите сърца, а моето несъмнено е точно такова.. Да искаш да имаш нещо, но никога да не го получаваш! И всичко беше вдъхновение от един сън…

Кой е автор на текста?

Аз написах текста сама, на един дъх.. Тоест дори не го писах, пуснах рекордера и започнах да пея (и плача, разбира се!), след това го преписах! Много е странно.. Изля се от мен!

Видеото е много атрактивно, кой го режисира, къде е заснето?

Видеото е снимано от най-добрите P.s wolfpack Video, заснето е в моя дом и в залата на Арт център „Алехандро”, гр. Пловдив! Беше чест за мен да работя с тях!

Както вече споменах, песента „Горя” е вдъхновение от един сън и хората започнаха да ме питат дали този сън се е сбъднал. Искам да им отговоря чрез вас : Да, сбъдна се! И ще остане да живее вътре в тази песен!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn