Георги Иванов-Гонзо ще награди победителите в Международния детски футболен турнир в Панагюрище днес

Синята „гордост“ Георги Иванов Гонзо пристига в Панагюрище днес, за да  награди победителите след финала в Международния детски футболен турнир за купата на Тракийски хотелиери 2019.

Надпреварата сред футболните отбори на деца от набор 2008 година в турнира е изключително оспорвана. В програмата на турнира тази сутрин се играят баражи за определяне на 4-тия полуфиналист. Във временното класиране водачи са ФК Левски София, Академия Пандев – Струмица и ФК Вардар Скопие.

Финалът е насрочен за днес от 15 ч. на резервния терен на Градския стадион в Панагюрище. Близо 180 деца и треньори пристигнаха в Панагюрище за спортното съревнование, което се организира с подкрепата на община Панагюрище и БФС. Мачовете ще се играят на 20 и 21-ви май  по правилата на Футбол 7.

Организаторите на турнира „Тракийски хотелиери“ имат сериозен опит в организирането на спортни събития за деца и в домакинството на спортни прояви в професионалния спорт. Компанията организира и Международния футболен турнир на името на професор Д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра широка популярност миналата година покрай „мача на звездите“ с български футболни ветерани от САЩ 94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.

„Тракийски хотелиери“ е българска хотелска верига, основана през 2007 година, която управлява 5 хотелски обекта в 4 дестинации в страната – Панагюрище, София, Созопол, кк Боровец.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn