Гледаме романтичната комедия „Всички мои мъже” тази вечер в кино „Модерен театър”

Само една е прожекцията в кино „Модерен театър” тази седмица.

 ВСИЧКИ МОИ МЪЖЕ – Премиера
Жанр:  Драма, Комедия, Романтичен
В ролите: Рейд Скот, Джош Стамбърг, Доли Уелс, Пи Джей Бърн, Роб Деринджър, Кристин Уудс, Майкъл Шийн, Рийз Уидърспун, Лейк Бел, Нат Улф, Кандис Берген, Пико Александър, Лола Фланъри, Джон Рудницки, Идън Грейс Редфийлд
Държава: САЩ
Дата: 18.10.2017 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5.00 лв.

Всички мои мъже“ е модерна романтична комедия с Рийс Уидърспун („Големите малки лъжи“, „Да преминеш границата“) в ролята на Алис Кини.

Наскоро разделила се със съпруга си (Майкъл Шийн), Алис решава да започне живота си отначало и заедно с двете си малки дъщери се връща в родния Лос Анджелис. Вечерта, в която празнува 40-ия си рожден ден, тя се запознава с трима младежи, твърдо решени да успеят в света на киноиндустрията и същевременно отчаяно нуждаещи се от жилище. Алис се съгласява да ги приюти временно в дома си, но уговорката им прераства в нещо неочаквано… За капак на всичко, необичайното ново семейство на Алис и романтичната й връзка с единия от младежите се сблъскват с непредвидено препятствие в лицето на изненадващо завърналия се с куфар в ръка бивш съпруг…

„Всички мои мъже“ е история за любовта, приятелството и семействата, които създаваме. Филмът дава и важен житейски урок: да започнеш отначало не е работа за начинаещи.

 

На 21.10.2017 г. и на 25.10.2017 г. кино „Модерен театър“  няма да работи.  Следващата прожекция ще бъде на 27.10.2017 г. от 19:00 ч. на филма „ТОР: РАГНАРОК“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn