Гледаме романтичната комедия „Всички мои мъже” тази събота в кино „Модерен театър”

Има промяна в програмата на кино „Модерен театър” за тази седмица. Вместо обявеният за събота вечерта филм „Планината помежду ни” ще гледаме премиерната романтична комедия „Всички мои мъже”.

Държава: САЩ

Сценарист: Холи Майърс-Шайър

Режисьор: Холи Майърс-Шайър

В ролите: Рийз Уидърспун, Лейк Бел, Майкъл Шийн, Кандис Берген

Дата: 14.10.2017 г. (събота)
Час: 19:30 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

Всички мои мъже“ е модерна романтична комедия с Рийс Уидърспун („Големите малки лъжи“, „Да преминеш границата“) в ролята на Алис Кини.

Наскоро разделила се със съпруга си (Майкъл Шийн), Алис решава да започне живота си отначало и заедно с двете си малки дъщери се връща в родния Лос Анджелис. Вечерта, в която празнува 40-ия си рожден ден, тя се запознава с трима младежи, твърдо решени да успеят в света на киноиндустрията и същевременно отчаяно нуждаещи се от жилище. Алис се съгласява да ги приюти временно в дома си, но уговорката им прераства в нещо неочаквано… За капак на всичко, необичайното ново семейство на Алис и романтичната й връзка с единия от младежите се сблъскват с непредвидено препятствие в лицето на изненадващо завърналия се с куфар в ръка бивш съпруг…

„Всички мои мъже“ е история за любовта, приятелството и семействата, които създаваме. Филмът дава и важен житейски урок: да започнеш отначало не е работа за начинаещи.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn