„Говорещият с кучета“ Сизър Милан идва в България

Следващата пролет у нас идва най-добрият в комуникацията с кучета – Сизър Милан. Той ще представи шоуто си на живо, в което ще сподели своите техники за създаване на силна връзка между стопаните и техните домашни любимци. Събитието ще бъде на 23 март в зала „Арена Армеец“, съобщиха организаторите от Loud Concerts

Пред публиката в София Сизар Милан ще даде няколко урока за това:

– Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче.

– Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето.

– Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите.

– Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението.

Според него две неща са от изключително значение, за да имате страхотни взаимоотношения с кучетата си – първо трябва да се научите да разчитате инстинктите им и как енергията ви влияе на животното.

Сизар Милан е роден в Мексико през 1969 г. Израства сред животни във фермата на дядо си и от малък проявява таланта си да ги укротява и успокоява. На 21-годишна възраст, заедно със семейството си, Милан заминава да живее в Калифорния. Първоначално животът на семейството е тежък – те не знаят езика и няколко месеца живеят на улицата. Скоро уменията на младия дресьор набират популярност и той печели клиенти, сред които е и съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет-Смит. След развода с първата ви жена, от която има двама сина, умира любимото куче на Милан. Той го преживява тежко, дори прави опит за самоубийство. За да се пребори с депресията, Милан се отдава на работата си и комуникацията с кучетата.

През 2012 г. дресьорът заживява с новата си приятелка и по-малкия си син. Семейство му понякога се появява в епизодите на предаването му „Говорещия с кучета“. Дресьорът работи с широк кръг личности с различни професии, включително и със знаменитости като Опра Уинфри, Никълъс Кейдж, Уил Смит, Вин Дизел и др. Европейската обиколка през март 2017 на „Говорещият с кучета“ включва само 15 дати в 10 страни и тази година България попада сред тях. В интерактивното шоу на Милан ще участват и български кучета, които той сам ще избере. Билетите са в продажба от 5 август на цени от 59 лв. до 145 лева.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn