Голям интерес към процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Поради изключително големия обществен интерес към процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, eкипът на Министерство на икономиката предвижда да осигури допълнителен финансов ресурс за процедурата, съобщават от Областния информационен център в Пазарджик. След няколко дни, въз основа на направен анализ, Министерство на икономиката ще може да обяви стойността на допълнителните средства.

За по-малко от 24 часа са към 9.30 часа – броят на постъпилите проектни предложения е 15 028 на обща стойност 124 744 594.63 лв.

Пълният пакет документи по процедурата (Условия за кандидатстване, Условия за изпълнение и приложения към тях) са публикуван в ИСУН 2020: https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/Info/dbf63b01-0326-4cd5-96cf-af07cbd57cc1

Всички потенциални кандидати, които имат нужда от подкрепа при подаването на проектните си предложения могат да се свържат с екипа на Областен информационен център – Пазарджик, за да получат помощ при подаването на проектите си.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn