Групата съветници от Реформаторски блок предлагат промени в състава на постоянните комисии при Общински съвет-Панагюрище

Групата съветници от Реформаторски блок в местния парламент избраха за председател на групата Пламен Търкаланов, затова информират председателя на Общински съвет тримата членове на групата Пламен Търкаланов, Стоян Христов и Пепа Филина. До момента председател на групата беше Веселина Зумпалова – Ралчева, която преди дни подаде оставка като общински съветник, а на нейно място в градския парламент влезе Пепа Филина, която положи клетва на последното заседание на Общински съвет – Панагюрище, на 29 септември.

Вследствие на рокадата се налагат и промени в състава на постоянните комисии. Групата съветници в от Реформаторски блок предлагат Стоян Христов да бъде член на комисиите „Териториално и селищно устройство” и „Екология, туризъм, селско и горско стопанство”,  Пламен Търкаланов да бъде в комисиите „Бюджет и икономика на общината” и „Здравеопазване, социална и етническа политика”, а Пепа Филина да влезе в състава на комисиите „Образование, култура, младежки дейности и спорт” и”Местно самоуправление и законност”. „Нямаме претенции за председателско място в комисиите”, уточняват съветниците от групата на Реформаторски блок.

 

Oborishte.bg 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn