Дадоха общински имоти за безвъзмездно ползване от два спортни клуба в Панагюрище за срок от 5 години

На редовното заседание на Общинския съвет в Панагюрище на 9 юли бе взето решение за учредяване безвъзмездно право на ползване върху общински недвижими имоти за срок от пет години в полза на два спортни клуба в града. Местният парламент гласува Сдружение“Волейболен клуб ПАН-ВОЛЕЙ“ да ползва безвъзмездно част от спортна зала, намираща се на ул.“Кръстьо Гешанов“ 9, която включва волейболно игрище, съблекалня и зала за треньорите.

Общинските съветници дадоха съгласието си и Футболен клуб“Оборище-Панагюрище“ безвъзмездно да ползва за още пет години следните имоти -публична общинска собственост: представителен стадион „Орчо войвода“, спортна сграда /съблекални/, тренировъчно футболно игрище /западно/ и общинската част от тренировъчно футболно игрище /източно/, представляващи част от базата за учебно-тренировъчния процес на отбора.

Имотите бяха включени в годишната Програма за управление и разпореждане с имотите- общинска собственост в община Панагюрище за 2020 година.

Местните парламентаристи упълномощиха кмета на община Панагюрище Никола Белишки да сключи договор за безвъзмездно право на ползване с двата спортни клуба.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn