Да си кажеш „Да” с любимия сред естествения декор на музея в Панагюрище. Защо не и пред пеещите фонтани?

Пет влюбени двойки са си казали паметното „да” от началото на 2015 година в неповторимата възрожденска атмосфера и дух на Градския исторически музей в Панагюрище. Вече две години музеят предлага възможност за провеждане за бракосъчетания и празнични фотосесии. Цената за церемония по сключване на брак е 100 лева, а за фотосесия – 30 лева. Осем двойки са се врекли във вярност през 2014 година, част от тях са използвали музея само за фотосесии. Младоженците имат възможността да допълнят естествения декор на музейния комплекс с избрана от тях сватбена украса.
Всеки град притежава своите уникални места за сватби. Законно разрешените в Панагюрище са две – в Ритуалната зала на Община Панагюрище и открита церемония в Градски исторически музей.

svatba muzeishaferki

Защо не и пред пеещите фонтани на централния площад, които скоро ще бъдат пуснати, но още при пробното им пускане разкриха впечатляваща гледка. Специално поставена сватбена арка чудесно би допълнила атмосферата край фонтаните за събитие като сключването на брак.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn