Два български филма в афиша на панагюрското кино

Прожекциите в кино „Модерен театър“ -Панагюрище през тази седмица:

ВЪЗВИШЕНИЕ Премиера
Жанр: Драма, Комедия, Исторически
Държава:България
В ролите: Владимир Михайлов, Ивайло Димитров, Кирил Ефремов, Христо Петков, Веселин Анчев, Александър Алексиев, Стоян Дойчев, Благовест Благоев, Станислав Ганчев, Румен Гавазанов, Антонио Димитриевски
Дата: 29.11.2017 г. (сряда)
Час: 18:45 часа
Цена на билета: 5,00 лв.
Историята във “Възвишение” преплита исторически факти с художествена измислица. През 1872 година Димитър Общи и сподвижниците му осъществяват Арабаконашкия обир. Сред тях са Гичо и Асенчо – полу-революционери, полу-разбойници, които получават задача да издирят и лично да предадат писмо на Левски. Търсенето на Апостола се превръща в трагикомично приключение, изпълнено с интриги, подлост и предателства. Постепенно революционният ентусиазъм на Гичо и Асенчо отстъпва място на разочарованието и огорчението – състояния толкова познати и на всеки съвременен българин!

 СИНЪТ НА ГОЛЯМАТА СТЪПКА–  3D Премиера
Жанр: Анимация, Детски
Държава: Франция, Белгия
Дата: 02.12.2017 г. (събота)
Час: 16:30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
 За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Тийнейджърът Адам се отправя на епично приключение, за да разкрие истинската самоличност на изчезналия си баща. Той обаче е не кой да е, а легендарният Голямата стъпка! Адам разбира, че е надарен с неподозирани супер сили, с помощта на които ще се изправят срещу преследваща ги корпорация.

ВЕЗДЕСЪЩИЯТ Премиера
Жанр: Драма
Държава:България
В ролите: Георги Стайков, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Тони Минасян, Михаил Мутафов, Теодора Духовникова, Велислав Павлов, Весела Бабинова, Анастасия Лютова
Дата: 02.12.2017 г. (събота)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.
Основното действие във филма се развива в старинен и аристократичен апартамент в центъра на София. В него живее главният герой, който решава, че ще се превърне в Биг Брадър и ще следи всяка стъпка на семейството си посредством скрити камери. Воайорът обаче постепенно се превръща в пленник на своята мания, откривайки, че най-близките му всъщност крият най-големите тайни от него.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn