Два сребърни и един бронзов медал за състезатели на КЛА „Борис Мулешков“

С два сребърни и един бронзов медал се завърнаха лекоатлетите от КЛА „Борис Мулешков” от XXIII „Мемориал Димитър Върбанов – Митето“, провел се в Койнаре на 7 ноември. Лекоатлетът ветеран Павел Ширилинков спечели сребърен медал на 3000 м във възрастовата група над 60 години с време 2:46.10. В група 35-49 години сребро завоюва и Мария Ангелова с 16:31.43.
Лушка Кокотанекова спечели бронзов медал на Националния шампионат по крос кънтри, участие в който взеха 300 атлети от 42 клуба. Състезателката на КЛА „Борис Мулешков“ спечели бронзовия медал в надпреварата на 4000 метра при девойки старша възраст с резултат с 15:31 мин. На четвърто място при мъжете остана друг състезател на панагюрския тим Дончо Атанасов.
Двама състезатели от панагюрската школа, които сега се състезават за други отбори – Николай Цветанков /„КЛАСА”/ и Георги Ланджев /„Атлетик 90“, Луковит/ се класираха съответно на второ и пето място.
При мъжете на 10 000 м на крачка от медалите остана 38-годишният състезател на „Борис Мулешков“ – Панагюрище Деян Атанасов.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn