Делегация от беларуския град Жодино гостува в Панагюрище

Делегация от побратимения град Жодино, Република Беларус пристигна днес в Панагюрище и засвидетелства готовността за развитие на сътрудничеството в полза на жителите на Жодино и Панагюрище, съобщиха от местната администрация.

Заместник-председателят на Жодинския градски изпълнителен комитет Шило Александр Александрович, началникът на финансовия отдел в Жодинския градски изпълнителен комитет Кузина Ольга Димитриевна и заместник генералния директор по информационните въпроси на „Белаз-Холдинг“ участваха в работна среща с ръководството на община Панагюрище.

deleg1

Работната програма в първия ден от визитата включваше и посещение на МБАЛ „Уни Хоспитал“ и среща с управителя на болницата доц. д-р Силви Кирилов д.м.

deleg2

Официалната делегация от беларуския град Жодино посети Исторически музей-Панагюрище и се запозна с културно-историческото наследство на Панагюрище.

Работната програма ще продължи с посещения и работни срещи с мениджърите на „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД и „Яна“ АД, разглеждане на Многофункционална спортна зала „Арена Асарел“, посещение и дегустация във Винарска изба „Румелия“, работни срещи с директорите на училища и детски градини.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn