Денис Станчовски и Явор Брънков са сред наградените от АФБ призьори за 2020 г.

Автомобилната федерация на България /АФБ/ проведе годишното награждаване в различните дисциплини вчера и награди призьорите за изминалия сезон. Заради пандемията от COVID-19 събитието се състоя на 19 декември, в офиса на АФБ в столицата по график за дисциплините с ограничено присъствие.

Сред отличените бяха младият панагюрски автопилот Денис Станчовски и неговият навигатор Явор Брънков като шампиони в две дисциплини.

Припомняме, че Денис Станчовски и Явор Брънков са шампиони в Националния рали шампионат в клас RC4, както и при автомобилите с един двигателен мост 2WD за 2020 година, а втората си шампионска титла за сезона завоюваха в дисциплината рали-спринт. Дуото Станчовски/Брънков взеха участие в Рали спринт Вида 2020, който бе и последен 3-ти кръг от Националния шампионат на Рали спринт.След оспорвана битка почти до самият край на надпреварата те финишираха 2-ри в RC4 и трети в генералното класиране, което бе напълно достатъчно да задържат преднината си в крайното класиране за сезона.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn