Ден на безплатни услуги организира СБА в Пазарджик

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) организира Ден на безплатни услуги в гр. Пазарджик. Събитието ще се проведе тази събота, 2 юни, от 10:00 до 16:00ч. на ул. „Пловдивска“ 107.

Всички присъстващи ще имат възможност да се възползват от следните напълно безплатни услуги:

– проверка на изгорели газове;
– диагностика на спирачна система;
– проверка окачване на ходовата част на автомобила;
– диагностика и регулиране на газови уредби;
– проверка и регулиране на фарове;
– безплатен тест драйв на нови модели автомобили.

Всеки възползвал се от предоставените тази събота безплатни услуги в СБА Пазарджик ще получи стикер „безопасен автомобил“, с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в града, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, а със специални „алкохолни очила“ шофьорите ще могат да тестват своите реакции.

Събитието се провежда за втора поредна година и е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития ще се проведат в градовете Варна, Велико Търново, София, Благоевград и Бургас до края на м. юни. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn