Ден на отворените врати на 25 февруари организира „Уни Хоспитал“ в Стрелча

Ден на отворените врати в Стрелча организира МЦ „Панагюрище“, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. На 25 февруари (четвъртък) от 10:00 часа д-р Юрий Стоянов, началник на Отделението по гръдна хирургия ще преглежда безплатно жителите на община Стрелча.
Консултациите ще включват ехография на млечна жлеза, всички заболявания, които ангажират гръдната стена и органите в гръдния кош – бял дроб, хранопровод.
Д-р Юрий Стоянов е доказан специалист с над 30-годишен опит. Началник е на отделението по гръдна хирургия в „Уни Хоспитал“ от откриването на лечебното заведение. Преди този период е работил като началник на отделение по белодробна хирургия във ВМА София. Д-р Стоянов има завършени курсове по основи на лапароскопската хирургия, дуктални подходи за оценка и третиране на жени със секрет от млечната жлеза, образна диагностика, бронхология. Д-р Стоянов е член на Асоциацията по сърдечно-съдова и гръдна хирургия и Дружеството по гръдна хирургия.
Прегледите ще се извършват при спазване на всички необходими противоепидемични мерки и само след предварително записване на час.
Телефон за предварително записване на час: 0357/88 581.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn