Ден на отворените врати на 3 февруари организира „Уни Хоспитал“ в Стрелча. Преглеждат безплатно жителите там

Ден на отворените врати в Стрелча организира МЦ „Панагюрище“, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. На 3 февруари (сряда) двама специалисти от лечебното заведение ще преглеждат безплатно жителите на община Стрелча.

Д-р Спаска Кръстева, специалист по нервни болести, ще консултира пациенти от 09:00 часа. Прегледите ще включват извършване на диагностика, лечение и проследяване на заболявания на централната и периферна нервна система.

Д-р Самер Ганум, специалист по ортопедия и травматология, ще преглежда пациенти от 15:00 часа. Д-р Ганум извършва алопластика на големи стави – коленна и тазобедрена става, консервативно и оперативно лечение на всички ортопедични и травматологични заболявания, лечение на болки в ставите и гърба, шипове, плазмолифтинг, ехография на стави. Консултаците ще включват и заболявания като гонартроза и коксартроза.

Прегледите ще се извършват при спазване на всички необходими противоепидемични мерки и само след предварително записване на час. Телефон за предварително записване на час: 0357/88 581.

Oborishte.bg

 

 

 

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn