Ден на ученическото самоуправление в ОУ „Проф. Марин Дринов“

На 12 май учениците от ОУ „Проф. Марин Дринов“ поеха управлението на училището за един ден. Денят на ученическото самоуправление се провежда за поредна година и е по инициатива на Ученическия съвет. Емоционално и много отговорно избраните заместници заеха местата на ръководството и изпълняваха задълженията си.

Ръководните и административни постове бяха разпределени след проведено гласуване от членовете на Ученическия съвет.

Директор в Деня на ученическото самоуправление бе Ивелина Шопова от 7в клас, подпомагана от заместник-директора Елена Влашкалиева от 7а клас. Административната дейност бе поверена на Габриела Стоянова от 7в клас. В ролята на библиотекар за един ден бе Никита Загорска от 7в клас. В медицинския кабинет с усмивка посрещаше Кристиана Чуклева от 7а клас.

За реда в училище се грижеха охранителите и дежурните учители Райко Куртев и Стефан Цветанков от 7а клас, Николай Костов, Иван Велев и Ивомир Стоянов от 6б клас и Мирела Оряшкова – 7в.

Фотограф на събитието бе Натали Панчовска от 7в клас.

В Деня на ученическото самоуправление в ОУ „Проф. Марин Дринов“ изключително отговорни бяха всички ученици, заели местата на своите учители. Те с огромен ентусиазъм изпълняваха задълженията си по отделните учебни предмети.

Така дриновци за пореден път показаха, че са отговорни, мислещи, знаещи и можещи!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn