Десет са свободните работни места за учители в Панагюрище, над 100 – в областта

Справка в Регионалното управление на образованието в Пазарджик показва, че десет са свободните учителска места в панагюрски училища и детски градини, обявени към момента. Търсят се учител в ДГ „Звънче”, учител целодневна организация на учебния ден в прогимназиален етап, ръководител на направление „Информационни и комуникационни технологии“ и учител по биология и здравно образование в прогимназиален етап – 216 учебни часа годишно в Основно училище „Професор Марин Дринов“, по музика в ОУ „Двайсти април”, учител в начален етап на група за целодневна организация на учебния ден и ресурсен учител в СУ „Нешо Бончев”.

В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИНДУСТРИАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ, МЕНИДЖМЪНТ И ТУРИЗЪМ обявените свободни работни места са за учител по професионална подготовка със специалност „Автотранспортна техника“, учител по математика и английски език.

Общо за областта свободните учителски места са 106.

Сроковете за подаване на документи за участие в конкурсите за обявените места стартират от 24 август и приключват два дни преди началото на новата учебна година.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn