Детски празник „Усмихни се с мен” на 1 юни

За пета поредна година, по повод Деня на детето, Община Панагюрище организира и финансира Детски празник „Усмихни се с мен“, който ще се проведе на площад „20-ти април“ на 1 юни /сряда/, от 17:00 часа, съобщиха от Общинска администрация.

Детският празник „Усмихни се с мен“ ще бъде наситен с богата празнична програма, много забавления, игри, награди, изненади, фокуси и клоунади.

На импровизирана сцена пред Народно читалище „Виделина-1865“ актьори в костюми на любими анимационни герои ще забавляват публиката със смешки, клоунади, игри и най-различни номера – жонглиране с топки, бухалки, рингове. Интерес за малки и големи ще предизвикат атрактивните артисти на кокили.

Детски Арт ателиета с различни занимания ще бъдат обособени на площада – рисунка на лице,  временни цветни татуировки, приложни изкуства – изработване на глинени изделия, кукли от текстил, оцветяване на книжки, хвърчила, кукли от дървени лъжици, декупаж.Децата ще имат възможност да нарисуват заедно най-дългата рисунка.

Музикална програма ще представят възпитаници на Обединената школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“ и децата от детските градини в Панагюрище.

Мини Виенско колело, надуваем замък, бънджи, батут и въртележки ще бъдат част от забавленията в лунапарка.

На площад „20-ти април“ ще бъдат проведени различни състезателни игри „Мама, татко и аз“ с атрактивни награди за победителите.

Детският празник „Усмихни се с мен“ се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn