ДЕЦАТА ОТ ДЦДВХУ „ ДЪГА” ПОДНАСЯТ СВОЕТО „БЛАГОДАРЯ!”

Екипът на ДЦДВХУ „Дъга” поднася своите благодарности към спонсорите и приятелите на децата, като им благодари както за финансовата, така и за чисто човешката подкрепа, с която ги обграждат и мотивират за нови постижения, това сподели от името на всички директорът на центъра Лилия Петришка след поредицата от събития, в които децата от „Дъга“ се включиха активно през последните дни.

По случай 1-ви юни  децата от ДЦДВХУ „Дъга” получиха голяма торта от „Асарел-Медет” АД, с която беше поставено началото на един прекрасен, усмихнат ден, изпълнен с много радост и вълнение, разказа Петришка. Празникът се отпразнува в с. Панагюрски колонии, организиран от клуб „Диамант”, гр. Пловдив, със съдействието на кмета на Панагюрски колонии Петко Стоев. Събитието премина под надслов „Парад на хвърчилата”. Всички присъстващи спортуваха, рисуваха, забавляваха се на воля и пускаха хвърчила. Децата на „Дъга” спечелиха  1-во място за най-добра рисунка върху асфалт на тема „Слънце, радост и деца – в небето пъстри хвърчила” и 2-ро място за футбол на малки вратички.
В следобедните часове на деня всяко дете получи индивидуален подарък за празника от Община Панагюрище, връчен от зам.-кмет „Хуманитарни дейности” Галина Матанова.
Празникът продъ2лжи и на 2-ри юни. Децата посрещнаха своите приятели от БМЧК и получиха сладоледи, сокове и бонбони, връчени им от председателя на БЧК Павлина Дундарова. Целият следобед премина в приятелски разговори, игри и забавления.
На 4  юни отбор „Съкровище” се включи в 8-ми национален турнир по адаптиран крикет на маса.
Като подарък за спортен дух и постоянство, Лайънс клуб-гр. Панагюрище, с настоящ президент Катя Симеонова, поеха транспортните разходи на отбора. В турнира се включиха девет отбора, от цялата страна. 4Децата на „Дъга” за пореден път се представиха подобаващо, печелейки 4-то място. При награждаването на нашите играчи бе отделено особено внимание от президента на Лайънс клуб-гр. Пловдив, който ги похвали за добрата игра, за спортсменския дух и хъс за победа.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn