„Джой“ и „Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоключение“ са филмите в панагюрското кино тази седмица

Две са филмовите заглавия в афиша на кино „Модерен театър“-Панагюрище през тази седмица:
ДЖОЙ – Премиера
Жанр: Драма
В ролите: Даян Лад, Дрена Де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Мадсън, Изабела Роселини, Елизабет Рьом, Робърт де Ниро, Брадли Купър, Дженифър Лоурънс
Държава: САЩ
Дата: 09.01.2016 г. /събота/
Час: 19:00 ч.
Цена на билета: 5,00 лв.
„Джой“ е новият игрален филм на режисьора Дейвид О. Ръсел, който показва четири десетилетия от живота на самотна майка, която се превръща в бизнес-магнат. Лентата изследва как дързостта, издръжливостта и постоянството пренасят хората в удивителни моменти на създаване, стремеж и любов.
Базиран бегло върху живота и възхода на изобретателката и звездата от телевизионния хоумшопинг Джой Мангано, историята на „Джой“ следва неспокойният път на трудолюбиво, но разбито семейство и младо момиче, което в крайна сметка се превръща в блестящ матриарх и лидер по право.
Водена от порив да създава, но и да се грижи за близките си, Джой понася предателство, измяна, загуба на невинност и белези на любовта, докогато осъзнае каляването и повярва в себе си, за да следва потисканите си мечти. Резултатът е емоционална и човешка комедия за израстването на една жена, която се движи в непримиримия свят на търговията, семейния хаос и тайните на вдъхновението, в търсене на непреклонен източник на щастие.

АЛВИН И ЧИПОНОСКОВЦИТЕ: ГОЛЯМОТО ЧИПОКЛЮЧЕНИЕ – Премиера
Жанр: Анимация, Комедия, Семеен
В ролите: Тони Хейл, Джейсън Лий, Джесика Албърг, Джон Лейси, Марисол Кореа
Държава: САЩ
Дата: 09.01.2016 г. /събота/
Час: 16: 30ч.
Цена на билета: 5,00 лв.
След поредица от недоразумения, Алвин, Саймън и Теодор решават, че Дейв ще предложи брак на новата си приятелка в Маями…и ще ги зареже. Те разполагат с три дни да стигнат до него и да спрат годежа, не само за да не загубят Дейв, а и за да не се сдобият с ужасен доведен брат.
Новата продукция е смесица от елементи на класическите чипоносковци, палав хумор и затрогващи моменти.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn