Днес в Панагюрище ще се проведе информационна среща за извънредните мерки за подпомагане на земеделски стопани в условията на COVID

Днес, 17 септември, Областен информационен център (ОИЦ) – Пазарджик организира информационна среща на тема „Извънредни мерки за подпомагане на земеделски стопани в условията на COVID и предстоящи процедури по ОПРЧР“. Събитието ще се състои на 17 септември 2020 г. от 10:30 ч. в Театър дом-паметник, Община Панагюрище.

Целта на срещата е да се представят на аудиторията актуални COVID мерки за подпомагане на земеделски стопани, групи и организации на производители, микро-, малки и средни предприятия, които са особено засегнати от кризата, предизвикана от пандемията от коронавирус, както и предстоящи процедури по ОПРЧР до края на 2020 г., насочени към общини, работодатели и безработни лица, съгласно последната актуализация на Индикативната годишна работна програма за 2020 г. Срещата ще бъде проведена при строго спазване на противоепидемичните мерки за безопасност на всички присъстващи.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn