Днес кметът на Панагюрище Никола Белишки празнува юбилей

Кметът на Панагюрище Никола Белишки празнува 50-годишен юбилей днес, 28 декември. Достолепният юбилей неминуемо е повод за житейска равносметка. В професионален план, като кмет на община Панагюрище от 2011 година, Никола Белишки получава редица престижни награди. През ноември тази година градоначалникът на Панагюрище беше отличен с приз в категория „Инвестиции в здраве“ в конкурса „Кмет на годината“.  През 2015 година също бе удостоен с отличието „Кмет на годината“, тогава като признание за целия 4-годишен  мандат на управление и за развитата паралелно успешна политика във всички направления.
Сред наградите, които получава панагюрският кмет, е и тази за хуманитарна дейност, като през 2015 година му бе присъден почетен знак-медал „За хората с добри сърца“ за личния принос на Белишки в утвърждаване на възрожденските ценности и опазване на историческата памет на българите. Също през миналата година кметът Белишки получи награда от Съюза на българските журналисти – специален плакет заради родолюбивата си реч, произнесена на 1 май за 139-годишнината от избухването на Априлското въстание, и това бе първият подобен приз за кмет извън София.

Честит рожден ден на кмета на Панагюрище от екипа на Oborishte.bg с пожелания за крепко здраве, успехи в личен и професионален план, мъдри управленски решения и подкрепа в инициативите за развитието на община Панагюрище!

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn