Днес Онкологичният център в „Уни Хоспитал“ отпразнува 5 години от създаването си

Пожелавам на всички от Онкологичния център мъдростта да бъде Ваш съветник, приятелите да бъдат спокойствието Ви и радостта да не напуска душата“, сподели днес д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология в МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Днес бяха отбелязани пет години от приемането на първия пациент на отделението по Медицинска онкология на 8 август 2016 година.

Празничното настроение с класически и модерни изпълнения създадоха професионални музиканти и любители, които впечатлиха с музиката си, предизвиквайки заслужени аплодисменти. Специален поздрав към целия екип на Онкологичния център, който се състои от отделенията по медицинска онкология, лъчелечение и нуклеарна медицина, отправи д-р Красимира Чачова-Ранчева, управител на „Уни Хоспитал“.

Тържествено и символично бе разрязана празничната торта – заедно го направиха д-р Кръстева, д-р Захари Захариев, началник на отделението по Лъчелечение и д-р Васил Станчев, началник на отделението по Нуклеарна Медицина.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn