Днес приключва електронният прием на ученици в първи клас за общинските училища

Днес е последният ден, в който е активен Модулът за регистрация на заявленията за прием на ученици в първи клас за учебната 2020/2021 г. Достъпът до сайта се осъществява чрез банер на началната страница на сайта на Община Панагюрище. Системата беше отворена за регистрации на 22 май  е активна до днес в 23:59 часа. Родителите могат да регистрират заявление както онлайн, през сайта за прием, така и на място в избраното училище. Във всички училища ще има екипи, които ще оказват подкрепа, при необходимост,  при подаване на електронни заявления. Входящият номер няма значение при класирането. Правилата и критериите за прием ще са достъпни в раздел „Нормативна уредба“ на публичния сайт за прием.

Резултатите от първо класиране ще бъдат публикувани на 5 юни 2020 година до 17:00 часа в раздел „Класиране“ – „Резултати“ на публичния сайт за прием.

С въвеждане на електронен прием на учениците в първи клас, който влезе в сила за учебната 2019/2020 година, Община Панагюрище цели да бъдат улеснени и по-добре информирани родителите и да бъде създадена по-ефективна организация на приема на децата в първи клас на територията на град Панагюрище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn