До 15 август е срокът за оферти в обществената поръчка „Реконструкция и модернизация на водопровод за минерална вода и изграждане на резервоар в село Баня, община Панагюрище”

До 15 август продължава подаването на оферти за обявената от Община Панагюрище обществена поръчка „Реконструкция и модернизация на водопровод за минерална вода и изграждане на резервоар в село Баня, община Панагюрище”. Основните видове строително-монтажни работи, които ще се изпълнят са подмяна водопровода в галерията-261 м., саниране и ограждане на санитарно охранителната зона с площ 1109м2, подмяна на водопровода извън галерията-174м., водоем – тръбни разходки и оборудване доставка и монтаж, вътрешна хидроизолация на водоема, външни работи по водоема, земни работи по водоема, бетонови, арматурни, довършителни работи и стоманени заготовки, ограда на резервоара-88м.
Прогнозната стойност на поръчката е 286 160.57 лева без вкл. ДДС.
Припомняме, че през януари 2017г. стана ясно, че  девет общини ще получат финансиране за проектите, с които се включиха в програмата за насърчаване използването на минералните води. Сред одобрените проекти по пилотната схема на Инвестиционна програма „Минерални води“ е и проектното предложение на Община Панагюрище „Развитие на находище „Баня“ чрез пълноценно използване на природния ресурс – минерална вода“. Общата цел на проектното предложение е икономическо развитие в селския район чрез ефективно използване на природните ресурси на минералната вода в село Баня. По проекта ще бъде извършена реконструкция и модернизация на водопровод за минерална вода и изграждане на резервоар.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn