Дриновци победители в областния етап на ученическата викторина “Да запазим децата на пътя”, ще мерят сили на национално ниво

 

На 12.04.2019 година в СУ „Д. Гачев“, гр. Пазарджик се проведе областен етап на Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“. Отборът на ОУ „Проф. Марин Дринов“ представи община Панагюрище след спечелен общински кръг. Участници в отбора са: Тодор Левичаров – 5 клас, Стоян Панчев и Иван Шопов – 6 кл., Валерия Добрева – 7 кл., Цветина Лискова от 7 клас – резерва. Ръководител е г-жа Пепа Машева. На областно ниво състезанието бе много оспорвано. Проведе се в три кръга: тест-листовки, викторина и практическо занятие. Отборът на дриновци се представи отлично и постигна най-висок резултат на първи кръг – листовки, а във втори и трети кръг е с максимален брой точки.
С убедителна победа отборът на ОУ „Проф. Марин Дринов“  се класира за националния етап на Национална викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя”, който ще се проведе през месец май в гр. Смолян.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn