ДЦВХУ„Св. св.Козма и Дамян” –Панагюрище търси да назначи медицинска сестра и рехабилитатор

Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св.св.Козма и Дамян” -Панагюрище обявява прием на документи за длъжностите: „Медицинска сестра“ и „Рехабилитатор“:

Минималните изисквания за заемане на длъжността „Медицинска сестра“ -1 бр. са завършена образователна степен с професионална квалификация „Медицинска сестра”, доказан професионален опит най-малко 1 година, опит при изпълнение на проекти е предимство.

Специфичните изисквания към длъжността са Компютърна грамотност – Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet, познаване на нормативната уредба в областта на предоставяне на социални услуги за деца и възрастни, добри компютърни умения, много добри комуникативни и организационни умения, умения за работа в екип.
Минималните изисквания за заемане на длъжността „Рехабилитатор“– 1бр.са както следва: висше образование /бакалавър, магистър/ – завършено образование рехабилитация, кинезитерапия, физиотерапия, опит при изпълнение на проекти – предимство, допълнителни квалификации се считат за предимство, както и работа с лица и деца с увреждания, доказан професионален опит най-малко 1 година.
Специфични изисквания: компютърна грамотност – Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet, познаване на нормативната уредба в областта на предоставяне на социални услуги за деца и възрастни, добри компютърни умения, много добри комуникативни и организационни умения, умения за работа в екип.
Необходимите документи, които следва да бъдат представени от кандидатите за участие в подбора са:
-Писмено заявление до директора на ДЦВХУ „Св.Св. Козма и Дамян”;
-Автобиография;
-Копие от документи за придобита образователна степен, допълнителни квалификации.
-Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.
-Документи ще се приемат до 28.10.2016 г. включително, на ул. „Кръстьо Чолаков“ № 32 всеки работен ден от 08,00 до 17,00 часа.
Подборът ще се проведе в два етапа:
Първи етап – разглеждане и проверка на подадените документи за съответствие със обявените изисквания за съответната длъжност.
Втори етап – интервю с допуснатите кандидати.
Длъжността се заема чрез сключване на трудов договор по Кодекса на труда със 6-месечен изпитателен срок.
Лице за контакт – Савка Гешанова, тел. 0357/9 02 19 и 0884 482 612.
Длъжностните характеристики за обявените позиции е на разположение на заинтересованите кандидати в ДЦВХУ «Св.Св. Козма и Дамян».

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn