ДЦВХУ „Св. св. Козма и Дамян“ празнува своя 5-ти рожден ден

На 1 юли екипът и потребителите в ДЦВХУ „Св. св. Козма и Дамян“ отбелязаха празнично своя 5-ти рожден ден. Техни гости бяха председателят на Общински съвет – Панагюрище Христо Калоянов, заместник-кметът Галина Матанова, много приятели и партньори на центъра.

DSC02395

„В ден като този се чувствам благословена и изключително развълнувана, виждайки сълзите в очите ви. Това ми дава сила и вяра, че вървим в една посока, че това е нашият дом”, каза директорът Савка Гешанова и благодари на всички потребители за гласуваното доверие, на екипа за усилията и всеотдайността, на ръководството на Община Панагюрище за съдействието, енергията и стремежа за постигане на по-добра среда за живот на хората в неравностойно положение, на екипа и децата от ДЦДВХУ „Дъга“ за добрите взаимоотношения, на всички организации, оказващи помощ и подкрепа на центъра.

DSC02398

„Уверявам ви, че Община Панагюрище, кметският екип и Общински съвет ще правим необходимото, за да се чувствате достойни и полезни българи и за в бъдеще”, каза председателят на местния парламент Христо Калоянов.

DSC02402

„Отношение на отговорност, на ясно разбиране на високата значимост на развитието на социалните услуги в нашата община, това е мисията, която ние ще продължим да развиваме и през следващите пет години”, каза заместник-кметът Матанова и допълни:  „Имаме комплекс от услуги – ДЦДВХУ „Дъга“, ДЦВХУ „Св.св. Козма и Дамян” и ЦНСТ „Закрила” . Тя поздрави потребителите на социалната услуга и изрази надежда, че в центъра те се чувстват като в свой дом. Изказа благодарност към екипа, който работи с отношение към хората и не спира да търси формите на екипност и надграждане на услугата, така че всички заедно да докажат, че могат всеки ден да дават повече от себе си, и да повишават качеството на всички социални услуги на територията на община Панагюрище. Заместник-кметът Матанова подари на всички от екипа на центъра по една червена роза.

DSC02407

Своите благопожелания отправиха представители на инвалидни дружества от Панагюрище и ЖД „Райна Княгиня”. С песен рождениците поздравиха Габриела Шкодрева, Донка Пеньова, директорът на Общинска библиотека „Стоян Дринов” Стефан Рапонджиев под съпровода на китара от Мартин Гешанов.

DSC02411 DSC02416 DSC02418 DSC02419

DSC02429 DSC02438 DSC02446

На рожден ден, като на рожден ден –  имаше голяма торта, която съвместно разрязаха директорът на центъра Савка Гешанова и един от потребителите на социалната услуга.

DSC09901

Всички вдигнаха наздравица и си направиха снимка за спомен от празничното събитие.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn