Д-р Мерал Ефендиева консултира пациентки в МЦ „Панагюрище“

Началникът на Отделението по акушерство и гинекология д-р Мерал Ефендиева, консултира пациентки в МЦ „Панагюрище“, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. Прегледите се извършват всеки делничен ден от 12:00 до 14:00 часа, при спазване на всички противоепидемични мерки и след предварително записан час.

Д-р Ефендиева е с над 20 години опит като специалист, част е от екипа на болницата в Панагюрище повече от 12 години. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, проследяване на бременност. Има завършени курсове за ултразвукова и доплерова диагностика в акушерството и гинекологията, колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, лапароскопия, диагностика и офис хистероскопия.

Прегледите при д-р Ефендиева могат да бъдат извършени с медицинско направление (Талон №3) за консултация по НЗОК, както и да бъдат заплащани на Регистратурата на лечебното заведение.

МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра.

Телефон за предварително записване на час: 0357/88 581.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn