Единайсетокласничката Василка Кирова от ПГИТМТ посети Шелклинген, Германия след спечелен конкурс

След спечелен конкурс за есе обявен от фирма Casting tehnolodgy bulgaria eood, Панагюрище, ученичката Василка Кирова от 11 клас, специалност Машини и системи с ЦПУ на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм посети Шелклинген, Германия през месец април 2018 година. Василка беше придружавана от инж. Петранка Цветкова – старши учител по професионална подготовка и Васил Кръстев – служител на фирмата.

 

Господин Волф Мюлер, собственик на фирмата за изработване на отливки под налягане, организира пътуване до град Улм с туристическа цел и разглеждане на фирма Фрех /Frech/ в Schorndorf, която произвежда машини за леене под налягане за алуминий, магнезий, цинк. Пътуването обогати познанията за технологията на изработване на отливки и показва на младите хора нови възможности за търсене на професия.

 

 

Фирма  Casting tehnolodgy bulgaria еood  Панагюрище предлага стажантска програма за ученици за 2018 г.

Стажът е структуриран модел за придобиване на знания, умения и трудови навици в реална работна атмосфера. Целта на ученика  е да научи повече за професионалните си интереси и да получи ценни познания и опит в дадена област.
Стажът във фирма Кастинг  Технолоджи България ЕООД  гр. Панагюрище ще даде възможност на учениците да развият техните умения , интереси и да осигурят ценен трудов опит, да добият представа от реалната работна среда.

Стажът във фирма Кастинг  Технолоджи България ЕООД е с продължителност от 2 седмици и дава възможност на обучаващите се да придобият умения в сферата на леенето на алуминий и цинк под налягане. Ако и Вие искате да станете част от нашия екип и сте ученик  , свържете се с нас на имейл : galina.bogoeva@casting-technology.eu

Фирма  Casting tehnolodgy bulgaria eood  Панагюрище участва в изложенията Дни на кариерата с Немски език през месец април в Технически университет гр. София и Софийски университет гр. София . Много студенти от различни специалности проявиха интерес към производството на фирмата.

Фирма  Casting tehnolodgy bulgaria eood  Панагюрище има свободни работни позиции за работници и специалисти с Немски език. Ако проявявате интерес моля изпратете Вашето CV на имейл : galina.bogoeva@casting-technology.eu

 

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn