Единственият Ритейл Парк в Средногорието беше открит официално на 11 декември 2021

Жителите на град Панагюрище и региона ще имат удоволствието да пазаруват в първия модерен Ритейл Парк в
града – Pana Green Park.
На 11 декември 2021 година (събота) от 14.00 часа с тържествен водосвет и празнична програма беше открит Ритейл Паркът – Pana Green Park.

Най-новият Ритейл Парк е с търговска площ от 7000 кв.м., намира на ключово място в град Панагюрище на ул. „Георги Бенковски“ 67 и работи от понеделник до неделя с работно време за посетители от 8.00 до 21.00 часа.


Сред специалните гостите на Откриването бяха кметът на Панагюрище – Никола Белишки, който преряза лентата заедно с представителите на инвеститорската компания „Скайфор“ АД – Николай Пенев, председател на борда на директорите, и
Лъчезар Грозев, изпълнителен директор.


След прерязването на лентата, програмата продължи с изпълненията на децата от Школа по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към ЦПЛР – гр. Панагюрище с ръководители – Нона Немигенчева и Пепа Филина, и танцьорите от Детски танцов
състав и Фолклорен танцов ансамбъл към Танцова Школа “Балканджии” – гр. Панагюрище, с художествен ръководител и хореограф – Петър Немски.

Гвоздеят на програмата беше поп музикантът и певец – Миро, който изпя едни от най-обичаните и емблематични песни от своя репертоар.


Pana Green Park е без аналог в региона по отношение на архитектура и дизайн и впечатлява със своите удобства, отворени пространства, паркинг и разнообразие от различни търговски марки на чуждестранни и български брандове, откриващи
за пръв път в региона свои магазини. Посетителите на Ритейл Парка вече имат възможност да пазаруват в магазини Billa, Pepco, Lilly drogerie, KIK. Ритейл Паркът има всички необходими предпоставки да се превърне в любимо място на хората от Панагюрище и региона за пазаруване, забавление, разходка и отдих. Друг важен факт за проекта е, че се разкриват нови работни места, което е ключово за повишаване на заетост в областта. Новото ритейл съкровище в Панагюрище ще бъде център за провеждане на различни социално-културни събития – фермерски пазари, фестове, събития за деца и автокино.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn