Екипът на предаването „Зелената линейка“ засне обширен репортаж в „МБАЛ-Уни Хоспитал“

Екипът на предаването „Зелената линейка“, което се излъчва по Българската национална телевизия направи обширен репортаж в „МБАЛ-Уни Хоспитал“.

uni2

Взеха участие началникът на отделение по Лъчелечение, д-р Захари Захариев, д-р Петьо Чиков от отделението по Нуклеарна медицина, доц. д-р Андриан Тонев д.м., началник клиника по Съдова хирургия, д-р Тодор Бургуджиев, началник на отделение по Анестезиология и интензивно лечение, д-р Светослав Саджаклиев, началник на отделение по Гастроентерелогия и д-р Николай Радулов, началник на Медицинския център в болницата. Екипът на предаването се впечатли от възможностите на модерната и функционална болница и бе изтъкнато, че най-доброто в нея е, че всичко което се прави за здравето на пациента е под един покрив.
Днес предаването „Зелената линейка“, ще се снима от центъра на Панагюрище. В специално пригоден за предаването автомобил ще се снима риалити, как жителите на града се преглеждат профилактично за рак на гърдата. Д-р Николай Радулов ще преглежда пациентите, като техниката се осигурява от „МБАЛ-Уни Хоспитал“.
Утре д-р Светослав Саджаклиев ще проведе профилактични гастроентерелогични прегледи на жителите на с. Оборище.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn