Екипът на Слави Трифонов изпрати патриотични песни на читалището в с.Бъта

Дискове с патриотични песни и техните инструментали, в изпълнение на“Ку-ку бенд“ получи НЧ„Н. Й. Вапцаров – 1927”, село Бъта, похвалиха се в социалните мрежи от културната институция. Екипът на читалището благодари за ценния подарък, който съдържа най-известните български бунтовни песни, които чуваме и по време на концертите на Слави Трифонов.

Идеята принадлежи на „Шоуто на Слави“ и тя бе анонсирана от водещия през октомври миналата година. Тогава Слави Трифонов заяви, че ще бъде създаден компакт диск, който да включва най-великите патриотични песни, които ще бъдат записани „по начина, по който ги чувства и свири „Ку-ку бенд“. Този диск е двоен – от едната страна с гласовете на Слави и „Ку-ку бенд“, а от другата – само музиката на песните. Такива дискове вече са дарени на всички български училища и читалища.

Идеята за този проект е породена от комуникацията с нашите зрители, които ни казват, че „голяма част от българските деца не знаят или няма как да пеят тези велики български песни, важни за българщината“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn