Емил Велев-Кокала вече не е треньор на Оборище (Панагюрище)

Емил Велев вече не е старши треньор на Оборище Панагюрище, след като договорът му с клуба изтече на 31 май, съобщи gong.bg. От клуба заявиха, че няма да му предложат нов, но му благодариха, че е изпълнил поставената му задача, да остави отбора в професионалния футбол.

“Да, договорът ми с Оборище приключи и след като оттам не ме потърсиха да го продължим, е ясно, че няма да съм треньор на тима и през следващото първенство. По ред причини не съм сигурен,че щях да остана дори и да ми бяха предложили нов договор. Трудно ще задържат основните футболисти. Аз работа ще си намеря. Взех си с 5 точки актив и ги спасих. Дълго мога да разказвам какви премеждия имах през времето начело на тима. Но няма да говоря повече. Благодаря на футболистите,че бяха лоялни и играха за постигане на целта. Успех и на новия Оборище и да радва привържениците на футбола в Панагюрище”, заяви Емил Велев.

С Емил Велев от Панагюрище си тръгва и неговия помощник Румил Жотев. “Заедно с Велев спасихме един изпаднал и разбит отбор. За мен бе чест да работя с Емил Велев и напускам заедно с него защото бяхме екип и с високо вдигнати глави. Успех на Оборище”, заяви Жотев.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn