Ето какви спортни събития предстоят в Панагюрище в събота и неделя

На 5 март Панагюрище ще е домакин на кръг от държавното първенство по волейбол за девойки младша възраст. В 10 часа е срещата между панагюрския отбор „Пан-Волей” и „Лидер” /Пазарджик/. В 11:30 ще играят „Левски” /Карлово/ и „Тополовград”. За 13 часа е планиран мачът между „Лидер” и „Левски”, а в 14:30 часа – „Пан-Волей”-„Тополовград”. Срещите ще се играят в зала „Орчо войвода”.
В събота от 15.30 часа на стадион „Орчо войвода“ предстои да бъде изиграна срещата от 19-ти кръг на „Б“ професионална група между отборите на ФК „Оборище“ и ФК „Септември“ /Симитли/. Треньорският щаб на „Оборище“ ще може да разчита на всички налични футболисти, съобщава клубният сайт на „Оборище“. Главен съдия на срещата ще е Петър Доровски с помощници Юлиян Тодоров и Петър Митрев. Четвърти съдия на срещата ще бъде Цанко Костадинов Миндалов, а съдийски наблюдател – Красимир Драганов.
Последен домакински мач за сезона ще изиграе в събота женският отбор на ХК „Панагюрище“. Срещата с отбора на ХК „Хасково“е от 14.00 ч. в „Арена Асарел“.
В неделя „Арена Асарел” ще е домакин и  на държавното по волейбол за юноши старша възраст. Съперник на панагюрския „Пан-Волей” ще е отборът на „Виктория Волей” /Пловдив/. Срещата ще е от 14 часа.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn