Забавно лятно четене в библиотеката на НЧ „Искра-1872”, с.Попинци

Забавното лятно четене в библиотеката на читалище „Искра-1872” в Попинци, както всяка година така и тази, се радва на засилен интерес от страна на детската си аудитория, съобщи секретарят на културната институция Донка Шопова.

От днес, 19 юни, на разположение на читателите са вече и нови актуални заглавия от детската и художествена литература за възрастни.

От 4-ти до 6-и юни и от 18-и до 20-и юни, в приятната обстановка на читалищната библиотека в с. Попинци, се провеждат творческите инициативи и занимания за стимулиране на детското четене и превръщането на библиотеката в приятно място за лятната ваканция.


За утре, 20 юни, от 10:30 до 12:00 часа са планирани нови интересни занимания за децата – аранжиране на цветя в детския отдел на библиотеката и рисуване върху асфалт, в пространството до детската площадка. Творческите инициативи са част от програмата на Община Панагюрище за лятна работа за деца и ученици „Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела”. Материалите за утрешните занимания са осигурени от екипа на библиотеката.


„Заповядайте, дечица! Ще ни бъде приятно да четем и да творим заедно!”, призовават организаторите от НЧ „Искра-1872”, с.Попинци.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn