Зала “Арена Асарел“ бе домакин на Национален преглед по бойни спортове на МВР и обучение по самозащита

Зала „Арена Асарел“ посрещна елитни служители на МВР от 14 дирекции от страната за Национален преглед по бойни спортове на МВР и обучение по самозащита.

Националният семинар по самозащита на Гранд мастер Шихан Тони Петров се проведе на 17 септември в спортна зала „Арена Асарел. В обучението участва и Шихан Петър Магеранов. На събитието участваха сто черни и двадесет цветни колани, нещо което не е правено до сега.

Перфектни условия и перфектна организация. Участници и организатори останаха изключително доволни от високото ниво, което предложи зала „Арена Асарел“.

Благодаря на всички, които ни дадоха възможността, да докажем, че Войводите от Панагюрище са на изключително високо ниво”, споделиха организаторите и отправиха своите специални благодарности към кмета на община Панагюрище Никола Белишки, Иван Нетов, председател на Асоциацията на спортните клубове в Община Панагюрище, Пенка Узунова, управител на хотел „Каменград“ и парк хотел „Асарел“, и на „Асарел Медет“ АД.

Това е второто подобно събитие, проведено в Панагюрище в последните месеци. На 16 юли зала“Арена Асарел“ бе домакин и на Националните финали по полицейска лична защита и карате за служители на МВР.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn